Abonneer met iTunes
Downloads:

Abonneer je op de podcast (en laat een review achter!) in iTunes of in Overcast; je kunt ook de podcast-RSS-feed in de podcast-player naar keuze knallen.

Alexander Klöpping is welbekend van Blendle, De Universiteit van Nederland en De Wereld Draait Door. Voor deze tweede aflevering van Kritische Massa interviewde ik ‘m zowel over de uitbouw van Blendle als over de werkmethoden & apps die hij gebruikt. Zie hieronder alle shownotes!

Wil je helpen? Laat alsjeblieft een rating achter op iTunes. Dank!

Shownotes

Hieronder alle shownotes, ditmaal gecategoriseerd.

Alexander over productiviteit

Alexander over campagnes

Alexander over de journalistiek

Genoemde Sponsors

Onze eerste sponsor is Savvii, managed WordPress hosting. Aan te raden, want een webhost speciaal voor WordPress laat je sites veel beter en sneller draaien, inclusief alle noodzakelijke extra’s zoals backups en malware scanning die je nodig hebt als je hosting serieus neemt. En de support is super. De Kritische Massa-site draait er ook. Check ’t uit, ga naar http://savvii.nl/kritischemassa.

Andere sponsor: Moneybird.nl. Gebruiken we ook al ruim 6 jaar: supersnel facturen en herinneringen sturen. Voor een euro printen ze je factuur zelfs uit en sturen ‘m op in een envelop, mocht een klant dat nog verlangen. Als Nederlandse partij hebben ze meer voordelen, zoals iDeal-integratie. Periodieke facturen, offerte-templates, maar ook bonnen inscannen en BTW-aangifte stroomlijnen is mogelijk. Als je facturen stuurt, is Moneybird onmisbaar. Check http://moneybird.nl.

Alexander over individuele ontwikkeling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *