Abonneer je op de podcast (en laat een review achter!) in iTunes of in Overcast; je kunt ook de podcast-RSS-feed in de podcast-player naar keuze knallen.

Arjan El Fassed is voorvechter van open data als directeur van de Open State Foundation, was Tweede Kamer-lid van Groenlinks, campaigner bij Oxfam Novib, schrijver van Niet iedereen kan stenen gooien over de Palestijnse zaak en medeoprichter van Electronic Intifada. Ik sprak hem over Politwoops, open data en meer.

Deze podcast is een initiatief van Bolster, het internetbureau voor organisaties die midden in de samenleving staan. Check bureaubolster.nl.

Wil je helpen? Laat een rating achter op iTunes. Dank!

Sponsors

  • Ten eerste Moneybird, de onmisbare webdienst om razendsnel facturen, herinneringen en offertes te sturen, maar die ook handig is voor je bonnetjes. Integreert met Ideal en Paypal, heeft een iPhone-app, alles wat wat je maar wil. Ik gebruik het al jaren, check het op moneybird.nl/kritischemassa.
  • Ten tweede Timi, de handige urenregistratietool voor zzp’ers en kleine teams. Hou bij waar je je tijd aan besteedt, draai rapportages uit en factureer in een handomdraai via de integratie met Moneybird. Probeer het gratis uit op timiapp.nl/kritischemassa.
  • En ten derde: Savvii, dé Nederlandse partij voor premium managed hosting van WordPress-websites. Als je een WordPress-site hebt moet je hier zijn, omdat ze gewoon durven focussen op WordPress. De servers zijn erop ingericht dat alles perfect loopt, je hebt backups en firewalls, en een uitstekende klantenservice. Check het uit op savvii.nl/kritischemassa.

Shownotes

Hieronder alle shownotes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *